Ariana Grande osvaja svet svojim parfemima!


Ovo je definitivno Arina godina, jer njena popularnost obara sve rekorde! Osim što zauzima treće mesto na Instagramu, njena turneja je bila najuspešnija u ovoj godini, a tako i prodaja njenih proizvoda!

Ona je svoj prvi parfem predstavila 2015. godine koji je bio sladunjavih nota u roze bočici i koji je za kratko vreme postao veliki hit. Pevačica je nastavila svoju saradnju sa Luxe Brands kompanijom sa kojom je spremila i parfeme “Sweet Like Candy” i “Moonlight”, odnosno parfem “Frankie” koji je spremila sa svojim bratom.

Njen menadžer, Scooter Braun ističe da je uspeh Arianine linije parfema bio neosporan, kao i da je to još jedan od njenih načina da se poveže sa svojim fanovima od doba umetnika do svetske megazvezde. Vlasnik Luxe Brandsa dodaje da Arina linija parfema prkosi svim ostalim zvezdama i priznaje da je uveren da će ona nastaviti da obara rekorde. Ariana Grande je globalnom prodajom svojih parfema za dve godine zaradila čak 150 miliona dolara!

Pročitajte još  Insajder o Ariani i Ethanu: Njihova veza je mnogo drugačija od onoga što je prikazano u javnosti!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

5 thoughts on “Ariana Grande osvaja svet svojim parfemima!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.