Život je prekratak: Selena nakon transplantacije shvatila da ne može bez Biebsa!

Više američkih medija potvrdilo je da se Justin Bieber i Selena Gomez sad redovno viđaju kao i da je on proveo čitavo popodne i noć u njenoj kući u Losđ Anđelesu prethodnog vikenda. Kako je danas otkriveno, Sel je bila ta koja je želela da se njih dvoje ponovo zbliže.

Kako se navodi, Selena je nakon preživljene transplantacije bubrega shvatila da nema poente da zauvek izbegava Biebsa pa je pružila ruku pomirenja koju je on prihvatio. Ipak, E! News isto tako navodi da se među njima ne rađa romansa i da Biebs poštuje to što je Sel sad sad u srećnoj vezi sa The Weekndom iako ga on baš i ne obožava.

“Isuviše dugo se znaju da ne bi imali posebno mesto u srcu jedno za drugo”, priča jedan izvor. “The Weeknd joj veruje i zna šta se dešava. Kad se on vrati sa turneje, sasvim je moguće da ćete ih sve videti zajedno. Justin je srećan što je ona pronašla momka koji se lepo ponaša prema njoj. On je sad odrastao momak i lepo je što su sad prijatelji koji se podržavaju.”

Pročitajte još  Charlie Puth se brani od Selenatora: Hteli smo zajednički spot, ona nije mogla!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

6 thoughts on “Život je prekratak: Selena nakon transplantacije shvatila da ne može bez Biebsa!

  1. Lmao Selena i The Weekend su samo u public relationship i ionako se ne vole vec su u vezi samo kako bi medijsku paznju usmjerili na sebe tj vecinom Selenu (do A liste nije stigla sigurno pjevanjem jer ima prosjecne pjevacke sposobnosti). Iz pocetka je i s Justinom tako zapocela samo sto su se stvarni zaljubili na kraju. Uglavnom, mozda obnavljaju odnose ali sigurno nece biti ponovno zajedno jer im je veza bila suvise toksicna za oboje (sto se tice Justina i Selene) iako cisto sumnjam da se i nalaze. A da im The Weekend smeta ni to jer kao sto sam rekla u PR-u su. Doduse ipak moraju postivat PR ugovor oboje pa ih samo to "veze"

  2. ?Jejjjjj?Radujem se zbog njihove odluke!I upravu su:Isuvise se dugo znaju da ne bi imali posebno mesto u srcu jedan drugog!?❤

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.