“Oporavlja se brže od očekivanja”: Selena puna energije snima scene na kiši!

Transplantacija bubrega koju je uradila Selena Gomez nije šala ali iako su od tad prošla manje od tri meseca, pevačica i glumica već naporno radi i iznenađuje lekare time koliko se brzo vratila normalnom životu… uz pridržavanje određenih pravila.

Sel Go ovih dana možemo videti kako na ulicama Njujorka snima scene za svoj novi film u režiji Woodyja Allena a neke od njih nastaju na kiši mada vidimo da lik kojeg tumači Selena uživa u tome! Kako mediji prenose, nema šanse da bi neko posmatrajući je mogao da zna da je ona preživela tešku operaciju pre tako kratkog vremena!

Kako mediji pišu, čak i njeni doktori ne veruju koliko brzo se ona oporavlja. “Ona se vratila mnogo brže od svih prognoza”, piše časopis People. Ona izgleda odlično. Pojavljuje se odmorna na snimanjima, super je raspoložena i zaista vodi računa o sebi.” Kako se navodi, Sel i ne mora da radi ništa posebno – dovoljno je da prati plan zdrave ishrane što joj ne pada teško jer zna da treba da bude srećna što je uopšte živa. “Ona zna da joj je operacija promenila život”, priča jedan izvor. “Selena se oseća mnogo bolje i uzbuđena je zbog budućnosti.”

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Jeste li primetili? Sel je nosila skroz lude cipele na InStyle Awardsu!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on ““Oporavlja se brže od očekivanja”: Selena puna energije snima scene na kiši!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.