Poljupci na kiši: Selena Gomez i Timothee Chalamet snimili nove scene za film Woody Allena!

Nekoliko nedelja nakon što je otkrila svetu da je bila na transplantaciji bubrega, Selena Gomez se vratila snimanju filma koji režira Woody Allen! Sel je sa svojim kolegom Timothee Chalametom snimala scene ljubljenja na kiši u njujorškom Central parku.

Njih dvoje su kao pravi profesionalci dokazali da ih čak ni nepogodni vremenski uslovi neće sprečiti da snime scenu. Mi znamo da Sel snima ovaj film nešto više od mesec dana i da su ovu scenu snimali iznova i iznova dok nije bila savršena. Sel Go možemo videti u beloj majici, kratkoj ljubičastoj suknji i patikama, dok je njen kolega nosio pantalone i kaput koji se savršeno slaže sa njima.

Timothee je postao slavan zbog serije “Homeland” sa Clarie Danesom. On ima 21 godinu, odrastao u Njujorku i studirao je na dva univerziteta i odlično govori francuski jezik. Glumac se takođe zabavljao sa Madonninom ćerkom Lourders.
Mi smo uvereni da će film biti odličan i da će Selena Gomez još jednom pokazati njen veliki talenat za glumu!

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Opet slučajnost? Sel i Biebs pevaju iste pesme na svojim koncertima!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.