Praznik za Selenatore: Selena Gomez objavljuje “Bad Liar! film!

Selena Gomez pomera standarde pa ću mesto spota za “Bad Liar” predstaviti čitav film! Ona je objavila i postere za njega na svom Instagramu i to čak tri komada pa mnoge ostavlja u nedoumici zašto je to uradila!

Isto tako, pitamo se da li ćemo dobiti samo produženu verziju spota koji je još uvek ekskluziva muzičkog servisa Spotify (a koji nije dostupan u našem regionu) ili je u pitanju nešto više. Sve informacije govore ipak da se radi o potpuno novom videu za koji je Sel pre nekoliko nedelja snimala i kadrove u pustinji!

Ovo bi svakako mogla biti odlična promocija za “Bad Liar” koji je trenutno i pored slabe promocije na mestu 27 na američkoj top listi i samo nastavlja da se penje! Inače, datum izlaska filma nije poznat a jedino što piše na posteru jeste da on stiže uskoro!

#Badliar – a film

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  GIVEAWAY: Osvojite albume od Sel, Shakire, Katy i Imagine Dragons!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Praznik za Selenatore: Selena Gomez objavljuje “Bad Liar! film!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.