Stigao je i spot: Justin Bieber i David Guetta predstavili “2U”

Baš kako smo se i nadali, Justin Bieber i David Guetta ne samo da su danas predstavili svoj zajednički singl “2U” već je on došao i u paketu sa prvim od dva muzička videa koliko je planirano da se uradi!

U ovom videu pojavljuju se isključivo manekenke koje rade za Victoria’s Secret a David ističe da je sve to plod slučajnosti! “Jednom sam puštao muziku na nekoj zabavi u Las Vegasu a tamo su bile i one. Objavio sam taj video i on je imao šest miliona pregleda što je baš dosta. Pozvao sam mog menadžera i onda smo učinili da se ovo desi.”

On dodaje i da ćemo videti i drugi muzički video za ovu pesmu! “Super je imati ove devojke ali želimo da uradimo i nešto što nema veze sa nekim brendom, znate? Ipak, ovo je neverovatno; Počastvovan sam što rade ovo”, zaključuje on. Važnije od svega, da li se vama dopada pesma?

Pročitajte još  Kreće "Jariana" vikend - danas možete osvojiti "Official Purpose Tour" ogrlicu Justina Biebera!

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

6 thoughts on “Stigao je i spot: Justin Bieber i David Guetta predstavili “2U”

  1. Sviđa mi se i brzo ulazi u glavu, klasična pop pesma. Justinov glas baš dobro zvuči uz ovo! Malo sam samo razočarana u Davidov deo, očekivala sam neki malo bolji i "veći" ritam.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.