David Guetta: Novinari su me molili da vređam Justina Biebera, uvek sam to odbijao!


David Guetta nedavno je snimio pesmu sa Justinom Bieberom a slavni DJ ističe da je oduvek cenio Biebsa, bez obzira što se novinari još uvek utrkuju u tome ko će više da ga ocrni kroz priče koje nemaju veze sa istinom.

David kaže da je jedan od najtužnijih momenata imao kad ga je novinar praktično molio da vređa Biebsa. “Sećam se tog interjvua, novinar je stalno postavljao pitanja u kojima je očekivao da ismevam Justina”, kaže on za Daily Telegraph. “Svi su mislili da je kul mrzeti ga a meni je to bilo užasno jer je on neverovatan umetnik. On je bio tinejdžer koji je pravio muziku za tinejdžere.”

David kaže da Jusa danas još više ceni jer je pokazao da se odlično snalazi u svim žanrovima. “Njegova nova ploča nije tipičan pop. On pravi jako hrabre izbore. On rizikuje čitavu svoju karijeru da bi ponovo pronašao sebe i to mnogo poštujem jer sam to i sam radio i znam koliko je to teško”.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  A znaju da ih paparaci snimaju: Justin Bieber i Hailey Baldwin pred svima pokazali koliko su zaljubljeni! (video)

4 thoughts on “David Guetta: Novinari su me molili da vređam Justina Biebera, uvek sam to odbijao!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.