Dominacija: Jorge Blanco i Tini Stoessel vode u glasanju za najlepše latino zvezde!

Veliki italijanski medij Latin Music pokrenuo je glasanje za najlepšu latino zvezdu na svetu u muškoj i ženskoj konkurenciji a iako se na spisku nalaze takva imena kao što su Camila Cabello, Selena Gomez, Anahi ili Maite Perroni, Tini je ta koja je za sad u vođstvu!

Ona u ovom momentu ima oko 76 hiljada glasova i za pet hiljada glasova je ispred Lali Esposito koja jedina može da je ugrozi! U muškoj konkurenciji prvi je Jorge Blanco sa tačno dve hiljada glasova ispred Joela Pimentela a interesantno, u vrhu liste je i Peter Lanzani, bivši dečko Martine Stoessel.

Ovakav rezultat svakako predstavlja iznenađenje ali možda je i najbolje svedočanstvo da Martina i Jorge imaju budućnost kao muzičar i nakon završetka “Violette”, kao i da očigledno imaju ogromnu podršku u Italiji i generalno u Evropi! Svoje glasove možete ostaviti ovde a ono se završava 18. maja!

Pročitajte još  Nešto sveže: Mia proverava vaše znanje o "Got Me Started" turneji!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

8 thoughts on “Dominacija: Jorge Blanco i Tini Stoessel vode u glasanju za najlepše latino zvezde!

  1. Naravno da je moja kraljica u vodjstvu ??. I da ne osvoji prvo mesto, ona je za mene najlepša, najbolja, najsavršenija ???. Ona je moja kraljica lepoteee ❤. I Sel naravno, ali posle Tinite ???.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.