Ples sa “Tini”: Jorge Blanco predstavlja spot za pesmu “Conmigo”

Jorge Blanco radno počinje 2019. godine i to veoma dinamičnim latino pop singlom “Conmigo” (Sa mnom)! Jako nam se dopada ovakav Jorge koji nas je podsetio na slavne “Violetta” dane i koliko je zapravo odličan plesač! Moramo priznati, ovo nam je već jedna od omiljenih pesama koje je Jorgito snimio do sad!

Video je maksimalno jednostavan i u prvi plan stavlja upravo ples, a nama je vrlo interesantno što Jorge zavodljivo igra sa jednom devojkom koja u nekim momentima neverovatno podseća na Tini Stoessel!

Mladi muzičar i dalje se bori za svoje mesto pod suncem, a prava je tuga što se vest o ovom spotu barem u momentu dok smo mi pisali vest, nije mogla pronaći niti u jednom mediju! Doduše, čini se da u tome ima i dosta krivice u ljudima koji vode Jorgeovu karijeru.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #58 - Glasajte svakog dana za sve pesme koje vam se sviđaju!

2 thoughts on “Ples sa “Tini”: Jorge Blanco predstavlja spot za pesmu “Conmigo”

  1. Pjesma je jednostavno savršena i zaslužuje mnogo više pažnje i baš mi je žao što to ne dobiva 🙄❤🌍

  2. I iskreno mi je malo bezveze da svi miješaju Tini u Jorgeove stvari iako Tini nema nikakve veze s time, no have volim oboje ali treba postojati neka granica 😄🤗

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.