Stigao je! Poslušajte novi singl Ariane Grande i Calvina Harrisa!

Calvin Harris ubeđivao nas je da ćemo biti oduševljeni kad čujemo njegovu novu pesmu “Heatstroke” na kojoj gostuje nekoliko zvezda među kojima je Ariana Grande najveća, a sad imamo i priliku da to proverimo u praksi!

Ovo je pozitivna pop pesma gde nam Pharrell peva, “Molim opustite se i dobro se provedite” a Ariana Grande uključuje se tek negde posle minut i po i zadužena je za refren koji će vam sigurno ostati u glavi!

Pesma je već u prodaji u Americi a Calvin Harris postavio je polovinu pesma na svoj YouTube kanal. Mi ostavljamo link i ka punoj verziji ali vodite računa o tome da će on možda biti obrisan!

https://youtu.be/G_-8EnRLHso

https://youtu.be/LRFpBogL3l4

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Mina nam šalje kviz o Ariani Grande!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Stigao je! Poslušajte novi singl Ariane Grande i Calvina Harrisa!

  1. Misim da je vreme za nove vesti o DW turneji!? Matt I Leon iz Victoriusa su bili na Arinom koncertu I sve to mozete videti na njihovim insta storijima gde su snimili Ari kako peva svoj stari hit The Way na sceni zajedo sa Macom!?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.