Divna poruka Selenine mame svojim ćerkama: Hvala što ste mi promenile život!

Selenatori su beskrajno zahvalni Seleninoj mami Mandy Teefey što je oblikovala svoju ćerku u tako divnu osobu ali Mandy je ta koja se zahvaljuje Sel ali i svojoj maloj ćerki Gracie što toliko pozitivno utiču na nju!

Mandy je bez ikakvog posebnog povoda napisala poruku koja glasi, “Moje dve ljubavi, Selena i Gracie. Hvala vam što me učite nešto novo svakog dana i što me inspirišete da uvek budem najbolja i ne izneverim vas. Ništa na svetu nije bolje od majčinstva. Morala sam da prestanem da gledam samo na sebe i proslavim smrt sopstvenog ega kako bih vam pružila sve. Uvek se setite da vam volju niko ne može oteti i da je najvažnija stvar da učestvujete u životima drugih na pozitivan način. Voli vas vaša neustrašiva Mama Meda, uvek”.

O Seleni sve znamo ali i Gracie ide njenim stopama – verovatno se i sećate nedavne priče Mandy o tome kako i trogodišnja devojčica čuva sećanje na Christinu Grimmie.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Selena Gomez: Stalno sam nesigurna u sebe (video)

2 thoughts on “Divna poruka Selenine mame svojim ćerkama: Hvala što ste mi promenile život!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.