Tajno snimljena: Selena sakriva časopis sa Ari na naslovnici a stavlja sebe u prvi plan! (video)

Selena Gomez veoma je srećna što je dospela na naslovnicu novog broja časopisa Vogue… Toliko srećna da je čak u jednoj prodavnici viđena kako na štandu za novine pokušava da preslaže sve tako da ona bude u prvom planu, a jedna od žrtava toga je i Ari!

Ari je ovog meseca na naslovnici časopisa Casmopolitan a ovde vidimo Sel kao preko njega stavlja svoj Vogue! Dok je mnogo onih koji ukazuju da bi Selena svakako prekrila bilo koji časopis i da je slučajnost što je baš Ariana bila žrtva, mnogo je i besnih Arianatora koji tvrde da je Sel ovo uradila namerno i nije im jasno zašto ona uopšte radi ovakve stvari.

“Ona prekriva Arianinu naslovnicu. Zamislite da ste toliko jadni”, kaže jedna Arianatorka a druga, “Pokrila je Arianu, sad ću da je bijem!” Naravno, Selena nije očajnica, odnosno ne zavisi joj život od toga hoće li prodati par primeraka manje ili više – pre bismo rekli da je u pitanju obična bezazlena šala koja nadamo se neće prerasti u nešto više. Dve devojke dobro se slažu i čak su izgrlile na ovogodišnjem American Music Awardsu.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Svih 86 pesama: Pogledajte rang-listu svih pesama Ariane Grande po ocenama kritičara!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

19 thoughts on “Tajno snimljena: Selena sakriva časopis sa Ari na naslovnici a stavlja sebe u prvi plan! (video)

  1. Mislim da je to uradila da svet vidi da ona nije nekakva glupača,ali mislim i da nije lepo da svojoj drugarici podmeti.

      1. Gle Ariana nije poznata zbog toga što je bila s Bieberom, Ariana zna pjevati, Selena ko da joj je slon prdnuo u uho SORRY ali to je realnost???. Selenatori kažu kako ljudi govore kako Selena ne zna pjevati samo zato što ne može pjevati visoke note a Ari može,poslušala Selenu kako live pjeva i crkla od smijeha

  2. Zasto se pojedini clanovi fandoma "pale" na ovaj video? Msm ionako je Vogue sa Sel na naslovnici bio preko Cosmopolitana na kom je Ari. Ne vidim u čemu je problem i razlog da se "palite"(pojedinci)…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.