Svih 86 pesama: Pogledajte rang-listu svih pesama Ariane Grande po ocenama kritičara!Billboard kritičari bili su jako vredni radeći na rang-listi pesama Ariane Grande, 24-godišnjakinje koja već ima tako bogatu diskografiju da je ovde bilo mnogo posla!

Ako ste pravi Arianator, sigurno ćete uživati u čitanju cele liste, a zanima nas i koliko se slažete sa mišljenjem kritičara – prvo mesto zauzela je pesma „Into You“ sa albuma „Dangerous Woman“ koja je pokupila najviše pozitivnih kritika i moramo se složiti da je ovo jedna od Arianinih najkompletnijih pesama! Druga je „Break Free“, još jedan hit ali nešto stariji od prethodne pesme jer pripada albumu „My Everything“.

Sudeći po prvih 10 pesama, „Dangerous Woman“ album apsolutno dominira po kvalitetu jer su mesto na vrhu našle četiri pesme sa njega, ali ne zaostaje ni stari, dobri „Yours Truly“ jer je njegova prva numera „Honeymoon avenue“ treće mesto, a deveto je „The Way“. Ari je poznata i po Božićnim numerama i taj žanr joj sjajno ide, a „Santa Tell Me“ rangirana je najbolje, na 10. poziciji, a sledeća Božićna tek je dvadeset sedma sa „Last Christmas“! Najnoviju stvar „No Tears Left To Cry“ uočićete na poziciji broj 14 što svedoči o njenom velikom kvalitetu – pogledajte i ostatak ove velike liste ovde i javite nam da li se slažete sa njom!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Tačno ili netačno? Tatjana nam šalje svoj kviz o Ari Grande!

One thought on “Svih 86 pesama: Pogledajte rang-listu svih pesama Ariane Grande po ocenama kritičara!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.