Ovako izgleda sreća: Tini oduševljava na meet and greetu! (video)

Martina Stoessel nije oduševila samo svojim prvim koncertom na “Got Me Started” turneji već i načinom na koji se odnosi prema fandomu, odnosno onima koji su izdvojili veliki novac za meet and greet karte i priliku da je upoznaju!

Kao što vidimo na jednom od snimaka, za razliku od velike većine drugih zvezda Tini sa svima provodi podosta vremena a fandomu je dozvoljeno i da joj lično uruče poklon, kao što je slučaj ovde. Tini je ta koja pažljivo sluša a onda pruža i zagrljaj, autogram i zatim pozira sa Tinistom, nakon čega slede novi potpisi i fotke a sve vreme je nasmejana i pričljiva, odajući utisak da je zaista srećna zbog svakog susreta!

Ovakvo ponašanje i poštovanje prema svakome ko je došao da je vidi možda je i najbolje objašnjenje zbog čega su Tinisti toliko posvećeni svom idolu i zbog čega smo i na Famozi toliko zatrpani njihovim kvizovima, akcijama i blogovima. Interesantno, Tini nakon nastupa u Madridu ima čak nedelju dana pauze a onda je 25. i 26. marta očekuju koncerti u Štutgartu!

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Tini otvorila "Quiero Volver" turneju spektaklom!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

11 thoughts on “Ovako izgleda sreća: Tini oduševljava na meet and greetu! (video)

  1. Predivnooo <3 <3I normalno da uziva, to bi joj bilo prvo takvo iskustvo….i ona je na neki nacin jos tinejdzer <3 <3

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.