Skandal u najavi: Kylie Jenner prodaje svoju staru kozmetiku kao novu i to po višoj ceni!

Kylie Jenner konstantno je u problemima! Nakon što je izgubila sudski spor sa Kylie Minogu i ima zabranu da se predstavlja samo po imenu i nakon što je bila primorana da se izvini umetnici od koje je ukrala ideju za promociju, sad se ispostavilo da ona prepakuje svoje stare proizvode i prodaje ih kao nove i to po višim cenama!

Na Twitteru se već pojavljuju brojni dokazi koji pokazuju da se stari i novi paket ruževa razlikuju samo po imenu ali i po ceni jer ih Kylie pakuje u specijalnu ediciju koju naplaćuje za 50% više. Kao što možemo videti, boje su zapravo identične.

Kylie za sad sve ovo kulira i vrlo je zadovoljna poslom od kog već zarađuje više od svoje sestre Kendall. Ona je čak počela i da otvara sopstvene prodavnice i veoma je srećna jer je jedna od njih u Njujorku!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Kendall Jenner nas sve pravi budalama i smeje nam se u lice!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Skandal u najavi: Kylie Jenner prodaje svoju staru kozmetiku kao novu i to po višoj ceni!

  1. Famozo, moram samo da vas pitam da li ste videli e mail koji sam vam poslala Za Fan Action, intervju sa jednom belieberkom, samo pitam da znam da li ce te objaviti 🙂

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.