Hoće li Abel biti ljubomoran? Nastavlja se romansa Selenatora i Selene u Veneciji!

Selena Gomez zaista je neverovatna! Već smo pisali o tome kako se ona ponaša prema svom fandomu tokom boravka u Italiji ali ovo što je učinila u toku ponedeljka postavilo je nove standarde s obzirom da im je posvetila čitavo veče!

Sel i Abel viđeni su u toku dana u šetnji Venecijom ali kad je pao mrak, pevačica i glumica svoju ljubav usmerila je ka fandomu. Desetine Selenatora okupile su se ispod njenog balkona u hotelu gde su joj pevali “Who Says”, a kao u bajci, ona je izašla napolje kako bi ih pozdravila! To je bio samo početak jer je kasnije sišla, prišla im uživala u druženju!

Bukvalno na desetine Selenatora bilo je u prilici da se fotka sa njom a po slikama možete videti koliko je ona opuštena – na mnogima od njih čini se da je Sel ta koja ima najveći osmeh i najviše se raduje ovakvim stvarima! Mnogi se pitaju šta na sve to kaže njen dečko The Weeknd, ali i njega možemo videti na jednoj fotki tako da bismo rekli da on razume čitavu situaciju i činjenicu da je on Selin dečko nekoliko nedelja a da su Selenatori uz nju već deceniju!

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Potvrđeno: Sutra stiže nova saradnja Ariane Grande i The Weeknda!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

8 thoughts on “Hoće li Abel biti ljubomoran? Nastavlja se romansa Selenatora i Selene u Veneciji!

  1. Pa i da bude ljubomoran sta to njega briga da li ce da se Selena slika sa sel slika sa fanovima ili ne.Ako mu se ne svidja nek ide.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.