Ostala bez posla: Niko ne želi da gleda šou Iggy Azaleae!

Već odavno je vidljivo da je svet preopterećen talent šouima a to je sad na svojoj koži osetila Iggy Azalea s obzirom da je njen šou X Factor Australija ukinut nakon višemesečne tragične gledanosti!

Finale koje je održano krajem prošle godine gledalo je samo 751 hiljada ljudi što mizerno malo za standarde ove zemlje a ni angažovanje Iggy, Adama Lamberta ili Mel B iz Spice Girls nije privuklo publiku. Iggy se još nije oglašavala povodom svega ali s obzirom da još uvek ima svoju muzičku karijeru, teško da će joj ovo ugroziti egzistenciju.

Iggy svakako ne vuče tako lepa sećanja iz X Factora – tokom čitave sezone imala je vatrene sukobe sa drugim sudijom, Guyom Sebestianom koji ju je javno optuživao da je veoma lenja i razmažena. “Iggy bi kasnila po jedan, dva, tri sata a Adam Lambert i ja bismo je čekali. Neko bi pomislio da ona živi hiljadama kilometara daleko ali je u stvari bila u hotelu u blizini gde se samo izležavala”.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Iggy Azalea

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Iggy Azalea platila sendvič 60 evra i ništa joj nije jasno!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.