Pogledajte novi trejler za “Lepoticu i zver” i na srpskom i na engleskom!

Ogromno interesovanje vlada za igranu verziju filma “Lepotica i zver” a sad nam je stigao potpuno nov trejler za njega i to u engleskoj ali i srpskoj varijanti!

Kako ističu u Taramountu koji je distributer ovog filma, zbog veoma brojne i raznolike publike koja željno iščekuje najnoviju verziju voljene bajke, na našoj teritoriji će biti dostupna i titlovana i sinhronizovana verzija filma. “LEPOTICA I ZVER” će se na repertoarima naći 16. marta a karte su već u prodaji u bioskopima Cineplexx Ušće, Cineplexx Delta City, Roda Cineplex, Dvorana Doma Sindikata, Arena Cineplex (Novi Sad), CineStar Novi Sad, Cineplexx Niš, Cineplexx Kragujevac, CineStar Zrenjanin, CineStar Pančevo, Vilin Grad (Niš), Cineplexx Podgorica, Cineplexx Priština i DokuFest Prizren.

U sinhronizovanoj verziji filma glasove glavnim likovima dali su Mina Sovtić i Lejla Hot u ulozi Bele, Petar Benčina i Boris Režak u ulozi Zveri, Vojin Ćetković i Đorđe David u ulozi Gastona, zgodnog, ali površnog seljaka koji zavodi Belu, Caci Mihailović i Ljuba Ninković u ulozi Morisa, Belinog ekscentričnog oca, Dragan Mićanović i Slobodan Stefanović u ulozi Lumijera, svećnjaka, Bojan Žirović je Kadenca, cimbal, Katarina Jovanović u ulozi Madam de Plakar, Predrag Ejdus je Časvort, sat iznad kamina i Beta Đorevska i Ivana Knežević u ulozi gđe Čajnik.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Shawn Mendes: Celebrity Crush mi je Emma Watson!

6 thoughts on “Pogledajte novi trejler za “Lepoticu i zver” i na srpskom i na engleskom!

  1. WOW,moj omiljeni animirani film,jedva cekam pogledati film,DISNEY nikada nije napravio los film ili ctani.Bar koliko ja znam;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.