Predivno: “Selena feat Ariana” je svetski trend!

Nakon što su se Ariana i Selena izgrlile na dodeli American Music Awardsa i nakon što je Ari lajkovala Selinu sliku na Instagramu, Selenatori i Arianatori pokrenuli su zajednički trend na Twitteru kako bi prekinuli svoje dugogodišnje svađe!

Trend je započet heštegom #SelenafeatAriana a tokom prethodne noći ušao je među svetske trendove a fandom je osim lepih reči postavljao i fotke, prave i fotošopovane gde njih dve vidimo zajedno!

Selenatori i Arianatori su dva fandoma podjednake snage (što večito pokazuju i ankete na Famozi!) a razlog njihovog sukoba nije poznat jer nikad i nije zabeleženo da su Ari i Sel govorile ružno jedna o drugoj iako nažalost i nisu komunicirale sve do AMA!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  "Stvorila sam ovaj privatni život koji je samo moj": Selena Gomez otkrila da njena nova muzika govori o tajnim romansama i drugim iskustvima!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Predivno: “Selena feat Ariana” je svetski trend!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.