Konačno: Izašao trejler za “Dunkirk”, Harry Styles je u njemu!

Konačno je došao trenutak koji je svaki Directioner priželjkivao – objavljen je prvi pravi trejler za film “Dunkirk” a u njemu u nekoliko scena možemo videti Harryja Stylesa!

U ranijim prikazanim scenama iz filma Hazze nije bilo na vidiku ali ovde ga u dve scene možemo videti kako zabrinuto sedi u punoj ratnoj opremi a u jednoj sceni se čak i davi! Iako informacije govore da će Harryjev junak preživeti na kraju, niko to ne može da garantuje!

“Dunkirk” inače izlazi na leto a kako je pitanju zaista veliki film koji režira jedan o najcenjenijih reditelja na svetu, Christopher Nolan, sa 100% sigurnosti možemo da kažemo da njega biti u svim bioskopima u regionu kao i da mu premijera neće kasniti za američkom!

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Jelena je spremila Leninu 1D priču!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Konačno: Izašao trejler za “Dunkirk”, Harry Styles je u njemu!

  1. Jesam li jedina koja mrzim ratne filmove, i nikad nisam odgledala ni jedan, ali cu gledati ovaj samo zato sto je Harry u njemu? ZNam da nisam jedina hahah

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.