Little Mix na stubu srama: Da li je “Shout Out To My Ex” ukradena pesma?

14269021_1265348280183289_1049120147_n

Nije novost da slavne bendove i pevače optužuju da su ukrali pesme od nekoga ali u slučaju Little Mixa i njihovog novog singla “Shout Out To My Ex”, oglasile su se čak i devojke iz benda G.R.L. koje su navodno oštećena strana.

Po mnogim komentarima, novi hit Little Mixa strašno liči na pesmu “Ugly Heart” pa smo tako videli tvitove u kojima se kaže, “Baš volim kako ste obradile ‘Ugly Heart’ ili “Prosto mi je neprijatno koliko dve pesme liče”.

Ono što je interesantno jeste da su i članice grupe G.R.L. videle šta se dešava pa su pola u šali pola u zbilji spojile nazive obe pesme i napisale, “#ShoutOutToUglyHeart”. G.R.L. su inače ovu pesmu snimile u junu 2014 godine a nažalost, samo tri meseca kasnije članica grupe Simone Battle izvršile je samoubistvo da bi se grupa nakon toga raspala pa opet formirala u avgustu. Uporedite obe pesme i recite nam primećujete li bitne sličnosti?

Pročitajte još  Dan za odličnu muziku: Little Mix predstavile spot za "Power", pridružile im se mame!

https://youtu.be/mJSHMRZSPdQ

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

6 thoughts on “Little Mix na stubu srama: Da li je “Shout Out To My Ex” ukradena pesma?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.