Little Mix odgovaraju na uvredu grupe G.R.L.: Nećete se proslaviti preko naših leđa!

14717632_871213529674221_7607401333447983104_n

Little Mix bile su ponižene ovih dana kad su članice grupe G.R.L. objavile tvit u kome sugerišu da je pesma “Shout Out To My Ex” kopija njihove pesme “Ugly Heart” a devojke su upravo o tome govorile u intervjuu za jednu belgijsku radio stanicu.

Kad ih je voditelj upitao kako vide čitavu situaciju, Jade je odgovorila, “Mi smo zapravo prijateljice sa Emmalyn iz G.R.L. i njoj se naša pesma dopada. Svaka pesma mora imati nešto slično sa nekom drugom, uključujući donekle slične stihove i melodiju – to se stalno dešava. To ne znači da obe ove pesme nisu izvanredne. Ljudi nekad jednostavno žele da pričaju loše stvari.”

Leigh-Anne sa druge strane smatra da pesme i ne liče previše. “Mogu li da kažem da je njihova pesma više u kantri fazonu?” konstatovala je ona a Perrie ja na to “poklopila” G.R.L. rečima, “Mislim, prestanite da se kačite za našu popularnost”. Naravno, Jesy je bila ta koja je sve završila direktnim obraćanjem, “Prestanite sa pokušajima da dobijete publicitet”.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Little Mix

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #177 - Glasajte za sve pesme koje volite!

3 thoughts on “Little Mix odgovaraju na uvredu grupe G.R.L.: Nećete se proslaviti preko naših leđa!

  1. Koliko je "Shout out to my ex" bolja pesma od "Ugly heart" !!! Ima sličnosti u refrenu, jeste, ali "Ugly heart" je jako glupa pesma….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.