Tri uslova za Tininu promociju albuma u Beogradu, jedan mora da ispuni fandom!

cuqdf6qweaazpxn

Martina Stoessel i nakon najave svoje turneje nastavlja da ove jeseni promoviše “Tini” CD po gradovima Evrope a iako zaista ne znamo kakvi su njeni dalji planovi, pretpostavljamo da se slažete sa nama da vredi pokušati da je dovedemo u Beograd kao glavni grad jedine države u regionu gde se prodaje Martinina muzika. Kako bismo ostvarili nešto što mnogima deluje nemoguće, neophodno je da prođemo tri koraka različite težine. Zato, pođimo redimo!

1. Prvi korak na kom se trenutno nalazimo jeste kako doći do Martininog tima jer sa njima nemamo kontakt. U tome nam pomažu naši prijatelji iz Universal Music Serbia pa se nadamo da ćemo narednih dana dobiti obaveštenje u vezi toga. Kao što u Španiji i Poljskoj dolazak Martine organizuju Universali iz ovih zemalja, isto bi trebalo da se desi i kod nas.

2. Ukoliko dođemo do kontakta, potrebno je videti da li Martina ima želju da dođe u Srbiju. Ovaj korak zavisi samo od nje i njenih roditelja što znači da tu na scenu stupaju Tinisti! Mi se nadamo da za ovaj korak ne moramo da brinemo jer je Tini već bezbroj puta odgovarala na pitanja fandoma iz Srbije, hvalila ih kako su vatreni, objavljivala njihove tvitove… Nadamo se da nije pogrešno zaključiti da vas itekako zna i da je svesna da bi se puno vas pojavilo.

3. Poslednji korak bio bi sama organizacija događaja. Ovaj korak je nešto o čemu već sad moramo da razmišljamo jer ako Martina pristane, nama ostaje vrlo malo vremena da joj se sve obezbedi. Praktično, već prilikom pregovora sa njom moramo joj saopštiti kako bismo joj organizovali put, gde bi se druženje sa fandomom organizovalo i gde bi ona bila smeštena.

Pročitajte još  Martina Stoessel: Ariana Grande je moja inspiracija!

cuqal7awiaa_csr

Ono što vas najviše interesuje jeste kakve su nam šanse ali nažalost, na to zaista ne možemo da odgovorimo jer je organizovanje ovakvog događaja u Srbiji i regionu do sad bila samo naučna fantastika. Famoza, Tinisti i Universal Music upuštaju se u nešto potpuno novo uz nadu da ovo nije cilj koji je neostvariv.

Autor: Famoza.net
Foto: Universal Music Espana

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

18 thoughts on “Tri uslova za Tininu promociju albuma u Beogradu, jedan mora da ispuni fandom!

  1. Daj Boze da ovo uspe!!!
    ?

    P.S.
    Cak i ako ne dodje na promociju ovog albuma(nadam se da ce doci), nastavicemo da se borima za sledeci ili za turneju(ako se nekim cudom spusti cena karte)!!!
    Za ono sto volim boricu se do kraja! ?

  2. Da li bi na promociji mogli prisustvovati Tinisti koji nisu kupili cd..Nisam iz Srbije,tako da nisam u mogucnosti ni da narucim niti da kupim njen cd..

  3. molim vas da poduzmete nesto da dođe i u Bosnu to bi i nama iz bosne jako puno znacilo jer neki ne mogu da dođu bas u srbiju

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.