Slavna voditeljka izvređala Tay pred milionima: Žena smara i pritom je prevarant! (video)

taylor-swift-in-vogue-magazine-australia-november-2015-issue_4

Kad ste ogromna TV zvezda onda sebi možete da dozvolite luksuz da se zamerite čak i Taylor Swift, a voditeljka Wendy Williams koja spada među pet najpopularnijih u Sjedinjenim Državama tvrdi da najviše mrzi da priča upravo o Tay.

“U novoj sezoni šoua pričaću o Tomu i Taylor ali Taylor me iskreno baš i ne interesuje”, kaže ona ali i dodaje da je to još i najmanji problem. “Evo o čemu se radi – ona pokušava da nas prevari kako je dobra žena jer kuva i taj plan joj očigledno pali na Instagramu.”

Ona kaže da je Lady Gaga mnogo interesantnija. “Krivo mi je jer je ona raskinula jer ona je divna osoba koja pritom obožava svoje roditelje. Bila je pet godina sa Taylorom Kinneyem i na kraju su se i verili. Imala je taj prelepi prsten a sad je sve gotovo. Šta li se desilo?”, pita se ona.

Pročitajte još  Demi Lovato poručuje Taylor Swift: Prestani da maltretiraš Scootera Brauna!

Autor: Famoza.net
Foto: Vogue

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Slavna voditeljka izvređala Tay pred milionima: Žena smara i pritom je prevarant! (video)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.