Savršeno izdanje: Demi je objavila video za “Body Say”!

sgsa

Demi Lovato još 1. jula objavila je singl za “Body Say” a fandom se sve vreme pitao gde je spot za njega! Demika je sve vreme ćutala a sad je objavila video koji i nije pravi spot ali je nešto podjednako dobro – video sa njene aktuelne “Body Say” turneje!

Ovo je najbolji način da osetimo kako je izgledala turneja koja se zapravo završava danas i koja nažalost izgleda neće dolaziti u Evropu. “Jedna od najuzbudljivijih stvari kad je reč o ovoj letnjoj turneji je to što sam znala da ću vam predstaviti novu muziku”, priča ona u uvodu pre nego što počne sa nastupom u kome dominira glasom i lepotom! Bruce Almighty

Demi će već naredne biti kući u Los Anđelesu i nadamo se da će biti prilike da se sretne sa našom drugaricom Oliverom Marković sa kojom trenira kao i da će biti prilike da snimi nešto za vas!

Autor: Famoza.net
Foto: YouTube screenshot

Danas 17. septembra na famoza.net možete osvojiti jedan “Dangerous Woman” CD Ariana Grande. Sve što treba da uradite jeste da pronađete dva skrivena pojma vezana za Arianu između 12 i 19h i objasnite šta oni znače! Oba pojma pošaljite na naš e-mail, [email protected] a u subject stavite “Ariana CD”. Ko nam prvi pošalje oba pojma ZAJEDNO sa njihovim objašnjenjem, dobija CD! Svaki skriveni pojam napisan je podebljanim i kosim slovima! CD možemo da šaljemo samo na teritoriju Srbije!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Bije koga stigne: Demi Lovato oborila i svetsku šampionku! (video)

2 thoughts on “Savršeno izdanje: Demi je objavila video za “Body Say”!

Comments are closed.