Famoza music chart #54 – Glasajte za JEDNU pesmu svakog dana!

CrCLIVOXEAAGclc

Sedmu nedelju za redom “Great Escape” ne silazi sa pozicije broj 1 ali su se Arianatori i Selenatori probudili pa su se Ari i Sel popeli na pozicije 4 i 5, što su i najveće promene ove nedelje! Kako je top lista manje-više ista već odavno, odlučili smo da ove nedelje možete glasati za samo jednu pesmu! Videćemo da li će uz ovakva pravila prvu nedelju na listi preživeti noviteti, a to su dueti Ari Grande i Nicki Minaj, odnosno Jorgea Blanca i Stephie Caire!

Glasanje traje do ponedeljka, 5. septembra u 12h! Broj zvezdica pored imena izvođača označava koliko je ta pesma puta bila na prvoj poziciji top liste! Glasati možete po jednom na svaka 24h i to za najviše pet pesama! Vaše predloge za narednu top listu očekujemo u komentarima!

Autor: Famoza.net
FOTO: Instagram/Mariana Stoessel

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Fanovi iskopali uznemirujuće video snimke: Poznati scenarista i producent zlostavljao svoje kolege među kojima su Jennette McCardy i Ariana Grande!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

19 thoughts on “Famoza music chart #54 – Glasajte za JEDNU pesmu svakog dana!

  1. Brate nije fer, 5 pesama Martinee!!!! Stv nije uredu. Nisam neki veliki Selenator i Arianator, ali navijam za vas Selenatori i Arianatori. Glasala sam za sel jer je bliza vrhu! ♥

          1. HEJ! Nisu svi directioneri takvi. I nije se raspao! Jedva cekam da se vrate pa da svima natrljamo to na nos -.-

  2. Ove nedelje, moj glas ide za Treat You Better 🙂 Poslednja 2-3 dana stalno slušam Shawna i poslušala sam svaku njegovu pesmu za kanala 😀

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.