Taylor Swift: Zaljubljena sam i nikad mi nije bilo ovako lepo!

12907404_1083014898406649_1881397344_n

Taylor Swift ne samo da je u potpunosti opčinjena svojim novim dečkom Tomom Hiddlestoneom već tvrdi da zapravo tek sa njim shvata šta to stvarno znači biti zaljubljen!

Tom i Taylor su jako srećni što se vidi po svim njihovim fotkama a iako su u vezi tek par nedelja, već su zajedno išli na putovanja u Nešvil, Veliku Britaniju i sad Rim. “Njoj je predivno. Jako je romantičan i šarmantan. On se trudi da se ona pored njega oseća sigurno gde god da idu. Ona je na sedmom nebu i stvarno uživa u momentima koje provode zajedno”, piše E! News.

Ni sama Taylor to ne krije s obzirom da je Toma već upoznala sa svojom porodicom a upoznala je i njegovu mamu! “Ona svojim prijateljima kaže, ‘Mislim da sam zaljubljena i nikad se nisam osećala ovako.'” Sudeći po svemu što se dešava, u ovo ne treba sumnjati!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Prošlo je šest meseci: Joe Alwyn prvi put u javnosti nakon raskida sa Taylor Swift!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Taylor Swift: Zaljubljena sam i nikad mi nije bilo ovako lepo!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.