Taylor Swift: Zaljubljena sam i nikad mi nije bilo ovako lepo!

12907404_1083014898406649_1881397344_n

Taylor Swift ne samo da je u potpunosti opčinjena svojim novim dečkom Tomom Hiddlestoneom već tvrdi da zapravo tek sa njim shvata šta to stvarno znači biti zaljubljen!

Tom i Taylor su jako srećni što se vidi po svim njihovim fotkama a iako su u vezi tek par nedelja, već su zajedno išli na putovanja u Nešvil, Veliku Britaniju i sad Rim. “Njoj je predivno. Jako je romantičan i šarmantan. On se trudi da se ona pored njega oseća sigurno gde god da idu. Ona je na sedmom nebu i stvarno uživa u momentima koje provode zajedno”, piše E! News.

Ni sama Taylor to ne krije s obzirom da je Toma već upoznala sa svojom porodicom a upoznala je i njegovu mamu! “Ona svojim prijateljima kaže, ‘Mislim da sam zaljubljena i nikad se nisam osećala ovako.'” Sudeći po svemu što se dešava, u ovo ne treba sumnjati!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Glasajte u izboru za Famoza hit godine!

2 thoughts on “Taylor Swift: Zaljubljena sam i nikad mi nije bilo ovako lepo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.