Interesantna kombinacija: Drake i Hailey Baldwin u vezi?

13113765_1734091203513955_1416953983_n

Drake je jedan od idola Justina Biebera a njih dvojica izgleda ima isti ukus kad su u pitanju devojke s obzirom da je reper bio na dejtu sa njom!

Njih dvoje viđeni su u jednom restoranu u Holivudu a kako prenosi Entertainment Tonight, njih dvoje bili su vrlo raspoloženi a druženje su nastavili u jednom klubu. Njih dvoje znaju se već neko vreme baš preko Biebsa ali mediji prenose kako su se oni tek nedavno zbližili na jednoj kućnoj zabavi.

Početkom ove godine činilo se da je Hailey u vezi sa Biebsom a nakon što je on objavio njihov poljubac ali kasnije se ispostavilo da oni baš i nisu posvećeni jedno drugom. Jus je izjavio kako jednostavno ne želi da je povredi i da zbog toga ne žuri da se obaveže.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Hailey Baldwin
Svakog dana od utorka 31. maja do petka 3.juna na famoza.net ti poklanjamo po jedan album “Tini” – sve što treba da uradiš jeste da u tekstovima koje objavimo u toku dana između 10h i 21h pronađeš dva skrivena pojma vezana za Martinu Stoessel i pošalješ ih na naš e-mail, redakcija@famoza.net. Ko nam prvi pošalje oba pojma, dobija CD! Skriveni pojmovi napisani su podebljanim i kosim slovima! CD možemo da šaljemo samo na teritoriju Srbije!

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  "Nisam ja kriva što mi se veze okončavaju": Rihanna i Drake raskinuli!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.