Sve je kao nekad: Jorge i Tini u zagrljaju, kompletna ekipa “Violette” na premijeri filma!

13260821_481949615347391_1039449008_n

U Argentini, odnosno u Buenos Ajresu konačno je održana premijera filma “Tini El Gran Cambio de Violetta” a to veče za Tiniste bilo je i prelepo i pretužno s obzirom da se stara ekipa okupila možda i poslednji put!

Glavne zvezde večeri bili su naravno Martina Stoessel i Jorge Blanco koji se nisu odvajali jedno od drugog! Koliko je bliska Jorgeu najbolje govori to što je Martina na svom profilu objavila tri fotke sa događaja a na dve od njih vidimo je kako pozira sa svojom najvećom ljubavi u seriji!

Osim njih, fandom je mogao da vidi Clari Alonso, Mechi Lambre, Cande Molfese, Ruggera Pasquarellija i naravno, miljenika V-lovera u Srbiji, Samuela Nascimenta! Bilo je ovo savršeno veče i još jedna potvrda koliko njih povezuje prijateljstvo a ne poslovna obaveza. Nadamo se da će svi zauvek ostati ovako bliski kao što je to slučaj danas! Roxy

13256919_1728710514080730_1106418830_n

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Martina Stoessel, Getty
Svakog dana od utorka 31. maja do petka 3.juna na famoza.net ti poklanjamo po jedan album “Tini” – sve što treba da uradiš jeste da u tekstovima koje objavimo u toku dana između 10h i 21h pronađeš dva skrivena pojma vezana za Martinu Stoessel i pošalješ ih na naš e-mail, [email protected]. Ko nam prvi pošalje oba pojma, dobija CD! Skriveni pojmovi napisani su podebljanim i kosim slovima! CD možemo da šaljemo samo na teritoriju Srbije!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Martina i Jorge u glas: Naš film će vam prikazati kakvi smo stvarno!

7 thoughts on “Sve je kao nekad: Jorge i Tini u zagrljaju, kompletna ekipa “Violette” na premijeri filma!

 1. Našla sam pojam ❤

  poslala sam vam na vaš e-mail

  nadam se da se poslalo ?

   1. okey
    kada nadjem poslaću oba zajedno ??
    << Hvala na divnoj prilici ?

 2. Nadam se da cete i danas izbaciti malo kasnije drugi pojam posto sam tek sada zavrsila sa skolom. Da bih mogla da ucestvujem. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.