Praznik za Selenatore: Taramount vam poklanja ulaznice za film “Loše komšije 2” u NSu i Bgu!

selena-gomez-in-bad-neighbours-2-(2016)

Film “Loše komšije 2” od danas je u bioskopima širom Srbije i Crne Gore a zahvaljujući ljubaznošću kompanije Taramount, poklanjamo vam čak 12 ulaznica za projekcije filma u Beogradu i Novom Sadu!

Mek (Rogen) i Keli Radner (Bern) treba da dobiju drugo dete i spremni su da naprave konačni prelaz ka zrelom životu: da se presele u predgrađe. Ali taman kad su pomislili da su povratili komšiluk u svoje ruke i da je bezbedno da prodaju kuću, shvataju da se do njih doselilo sestrinstvo, koje je još luđe od Tedija (Efron) i njegovog bratstva.

Distributer filma Taramount Film poklanja vam tri kompleta od po dve karte za projekcije u Beogradu i Novom Sadu! Projekcija u Beogradu je u petak, 20. maja 2016. godine u 19.15h u bioskopu Tuckwood a u Novom Sadu u petak, 20. maja 2016. godine u bioskopu Arena u 18.45h Ukoliko želite jedan od kompleta karata, pošaljite nam e-mail sa vašim imenom i prezimenom na adresu redakcija@famoza.net a u subject stavite “Loše komšije 2” i odgovorite nam na pitanje: Kako se zove lik Selene Gomez u ovom filmu? Takođe, ne zaboravite da napišete da li želite karte za projekciju u Beogradu ili Novom Sadu!

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Sel, Ari, Biebs i Tay joj gledaju u leđa: Kim je kraljica Instagrama!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Praznik za Selenatore: Taramount vam poklanja ulaznice za film “Loše komšije 2” u NSu i Bgu!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.