Taramount Film vam poklanja 6×2 karte za projekciju novog Seleninog filma “Opklada veka” u Bgu i NSu!

Big Short za web

OPKLADA VEKA (THE BIG SHORT) U bioskopima od 31. decembra 2015.

Režija: Adam McKay
Uloge: Christian Bale, Steve Carell, Ryan Gosling, Brad Pitt, Melissa Leo, Hamish Linklater, John Magaro, Rafe Spall, Jeremy Strong, Marisa Tomei i Finn Wittrock
Scenario: Charles Randolph i Adam McKay
Žanr: Drama
Producenti: Brad Pitt, Dede Gardner, Jeremy Kleiner i Arnon Milchan
Studio: Paramount Pictures

Kad su četiri autsajdera videla ono što su velike banke, mediji i vlada odbili da vide, globalni kolaps ekonomije, oni su dobili ideju: „Opklada veka“. Njihove hrabre investicije su ih odvele do mračnog podzemlja modernog bankarstva gde moraju da sumnjaju u sve i svakoga. Zasnovan na istinitoj priči i knjizi Majkla Luisa („Mrtav ugao“ i „Formula uspeha“) i u režiji Adama Mekeja („Spiker“ i „Polubraća“), u filmu „Opklada veka“ igraju: Kristijan Bejl, Stiv Karel, Rajan Gosling i Bred Pit.

003

Distributer filma Taramount Film poklanja vam po tri kompleta od po dve karte za projekcije u Beogradu i Novom Sadu. Projekcija u Beogradu je u utorak, 5. januara 2016. godine u 17h u bioskopu Cineplexx Delta City. Projekcija u Novom Sadu je u utorak, 5. januara 2016. godine u 17.45h u bioskopu Arena Cineplex.

Ako želite jedan od kompleta karata, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected] a u subject stavite “Opklada veka”. U samoj poruci napišite nam da li želite karte za Novi Sad ili Beograd i obavezno nam odgovorite na pitanje: “Kako se zove lik kojeg Selena Gomez tumači u filmu ‘Opklada veka’?” Nagradićemo one koji nam prvi pošalju tačne odgovore a dobitnike ćemo obavestiti na njihove e-mail adrese!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Boje se da će opet biti zajedno: Iz Selenine porodice stiže mržnja prema Biebsu!

11 thoughts on “Taramount Film vam poklanja 6×2 karte za projekciju novog Seleninog filma “Opklada veka” u Bgu i NSu!

      1. Osvojila si 🙂 Čekamo odgovore do sutra u 10h i onda vas obaveštavamo. Imaćete dovoljno vremena 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.