Velikodušna kao i uvek: Taylor donirala 100.000 $ za borbu protiv raka!

taylor-swift-lucky-magazine-photoshoot-by-matt-irwin_6

Pevačica znana po albumu 1989 učestvovala je finansijski u brojnim humanitarnim akcijama za razne svrhe, a nedavno je pevačici Keshi napisala ček na 250.000 dolara, kako bi joj pomogla tokom teških vremena.

Takođe, Taylor je čak donirala 50.000 dolara svom omiljenom simfonijskom orkestru, a pre samo nekoliko nedelja uplatila je 10.000 dolara kako bi petogodišnji dečak koji boluje od autizma dobio terapijskog psa (Famoza je pisala o tome). E, pa Tay-Tay je još jednom pokazala da ima veliko srce, te je nedavno priložila i čitavih 100.000 dolarskih novčanica V Fondaciji  (The V Foundation) koja se bavi istraživanjem raka i kancerogenih oboljenja. Poznati američki sportski komentator Dick Vitale zahvalio se pevačici putem Tvitera, gde je napisao: “Magičan momenat na večeri. Donacija od 100 hiljada za @TheVFoundation, za decu koja se bore s rakom od Taylor Swift.”

Autor: Famoza.net
Foto: Lucky Magazine, Instagram

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Famoza music chart #186 - Glasajte za sve pesme koje volite!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Velikodušna kao i uvek: Taylor donirala 100.000 $ za borbu protiv raka!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.