Njena podrška nije samo na rečima: Taylor Swift poklonila Keshi 250.000 dolara!

12145150_1493916240908988_1345590268_n

Kesha ne samo da je u teškom psihičkom stanju nakon što je sud presudio da ona mora da nastavi saradnju sa producentom Dr. Lukeom za kog tvrdi da ju je godinama maltretirao već je pritom izgubila skoro čitavo bogatstvo. Ipak, u pomoć joj je priskočila Taylor Swift!

“Kako bi pokazala svoju podršku, Taylor Swift je donirala 250.000 dolara Keshi kako bi joj pomogla u vezi njenih finansijskih potreba u ovo teško vreme”, izjavio je Taylorin predstavnik za E! News. Da nije u pitanju trač potvrdila je i Keshina mama koja je na svom Twitter profilu napisala: “Taylor Swift je velikodušno donirala 250.000 dolara Keshi kako bi joj pokazala podršku u ovo teško vreme. Neverovatno!!”

Kesha je dobila podršku brojnih koleginica ali ona se završila samo na rečima pa će možda Taylorin postupak pokrenuti druge! Iako se možda čini da je 250.000 dolara ogroman novac, troškovi ovakvih suđenja su veoma veliki pa će ovo samo na neko vreme rešiti probleme. Sama Kesha trudi se da ostane hrabra pa se svima zahvalila na podršci. Šta će se dalje dešavati teško je predvideti ali niko ne razume zbog čega Sony sam ne razreši ovu situaciju i pronađe pevačici novog producenta umesto što je prisiljava da radi sa čovekom kog optužuje za teške oblike maltretiranja.

Pročitajte još  Čarobno: Pogledajte kako se 500 Swiftieja provelo na Taylorinim žurkama pred album „Reputation“!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Njena podrška nije samo na rečima: Taylor Swift poklonila Keshi 250.000 dolara!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.