Snimak procurio u javnost: Kanye West ponovo izvređao Taylor Swift!

486015870

Kanye West gostovao je u šou Saturday Night Live ali je tom prilikom ne samo napravio pakao producentima već je ponovo vređao Taylor Swift!

U snimku koji je objavio Page Six, Kanyea možemo čuti kako psovkama urla na producente a onda iz ko zna kog razloga vređa Taylor Swift nazivajući je “lažnjakom” jer je i dalje besan što se ona ljuti jer je on rekao da se proslavila preko njega. Ono što još možemo čuti od njega jeste da on sebe smatra najuticajnijim bićem u istoriji naše plaete i tvrdi da je mnogo važniji od najvećih režisera, slikara pa i svetaca! “Ne zezajte se sa mnom. Ja sam za 50 posto uticajniji od svake osobe na planeti, žive ili mrtve”, vikao je on producentima a nezadovoljan što su oni bez njegove dozvole promenili scenografiju.

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  DJ najavio žalbu protiv Taylor Swift: Ona laže, prošao bih poligraf!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Snimak procurio u javnost: Kanye West ponovo izvređao Taylor Swift!

  1. Auuu taj covek nije normalan,poremecen je i umisljen i misli da moze sve jer ima novac.On je niko i nista,nije proslavljen ni upola koliko Tay,gadi mi se.

  2. meni je i dalje najbolja cestitka za dan zaljubljenih : volim te koliko Kanye voli Kanyea

    ja stvarno ne znam sta je njemu pa je toliko umisljen

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.