Kristina nam šalje svoj video posvećen Ariani!

12750292_1507732222869888_1597293605_n

“Ja sam Kristina Terzić iz grupe Arianators Balkan .Ovaj video je namenjen njima i naravno Arici. Video nije dug ali sam se potrudila. Nadam se da vam se sviđa”, napisala nam je naša čitateljka.

Fan action jeste rubrika za sve aktivnosti naših fandoma! Ukoliko pravite okupljanje ili akciju na društenim mrežama i želite da je reklamimo, ukoliko ste uspeli da zadobijete pažnju neke zvezde ili želite da nas obavestite o nekom uspehu vašeg fandoma, pišite nam na [email protected] a u naslovu navedite Za Fan Action

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Latest posts by Vladimir (Famoza.net) (see all)

Pročitajte još  People's Choice Awards: BLACKPINK "oteo" sve nagrade BTS-u, ništa ni za Arianu!

3 thoughts on “Kristina nam šalje svoj video posvećen Ariani!

  1. Niste fer! Ja sam vam poslala video posvecen Victoriji Justice koji sam pravila 5 sati, a vi objavljujete video koji se napravi za sat vremena. Sutra je Vicky – n rodjendan , a ja bih volela da i drugi vide moj video i malo bolje nju upoznaju . PA DOKLE VISE VIDEO-I OD OVIH DRUGIH SLAVNIH LICNOSTI? S M O R I L I STE SA NJIMA ! BEZOBRAZNI STE I VISE VAS SAJT NECU DA POSECUJEM.

    1. Milice, objavljujemo redom! Devojka čiji smo video objavili je strpljivo čekala dve nedelje i nije nas ovako napadala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.