Hoće li kod nas? Lana Del Rey čitavo leto na festivalima u Evropi!

11374261_972141652846100_1199282337_n

Dolazak Lane Del Rey do sad nam se činio kao nemoguća misija ali ove godine imamo pravo da se nadamo tome s obzirom na novu izjavu Lane Del Rey!

Pevačica je tako poručila da će tokom čitavog leta biti u Evropi gde je nastupati na festivalima jer to zaista voli. “Festivali su najzabavniji. To je otvoren vazduh, nema odbijanja zvuka od zidove tako da je zvuk neverovatan i svi su tu da se zabavljaju,” priča ona za Billboard. “Svi su super raspoloženi.” Ova vest dolazi samo nekoliko dana nakon informacije da je naš Exit proglašen za najbolji festival u Evropi ali i nakon najave da će se upravo na leto održati novo izdanje Belgrade Calling festivala. Nema sumnje da dovođenje Lane nije ni jednostavno a ni jeftino ali verujemo da će se naši organizatori potruditi da nešto urade na tom planu!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Lana Del Rey

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Ponuda u našem Music Shopu je još bogatija - dodali smo albume Lorde, Lane Del Rey, Pink i Meghan Trainor!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Hoće li kod nas? Lana Del Rey čitavo leto na festivalima u Evropi!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.