Vaš dnevni horoskop za subotu, 13. februar 2016. godine

Pressefoto_2 - CMS Source

Robbie Williams – britanski pop superstar – danas puni 42 godine.

HRSKP3

Ovan (21.3 – 20.4.)
Knjiga, pismo ili neki bitan dokument koji se izgubio će se konačno pojaviti danas. To će biti važan deo slagalice jer će možda imati veze s projektom na kom radiš. Informacije koje sadrži, motivisaće te da kreneš napred i završiš to što imaš. Veći deo dana bi mogao da prođe u tome.

HRSKP4

Bik (21.4 – 20.5.)
Nastojaćeš da na neki način osvežiš svoju svakodnevicu. Dosta ti je druženja sa istim ljudima i izlazaka na ista mesta pa ćeš smišljati nove, zabavne aktivnosti. Odlazak na izlet tokom vikenda, ako te posluži vreme, priuštiće ti mnogo uzbuđenja. Počni s pripremama.

HRSKP5

Blizanci (21.5. – 20.6.)
Savladaće te umor pa ćeš slobodne trenutke najradije provoditi kod kuće. Okružena/okružen bližnjima, osećaćeš se sigurno i zaštićeno od svih problema. Izbegavaj rizike, pripazi na zdravlje i nemoj olako shvatati neprijatne simptome koje ćeš možda primetiti.

HRSKP6

Rak (21.6. – 20.7.)
Duboka misao koja ti zauzima vreme danas može da dovede do nekih fascinantnih razgovora sa bliskim prijateljem ili voljenom osobom. Mnogo ideja i korisnih informacija koje će se razmeniti mogle bi da dovedu do nekih novih projekata; možda će biti vezane za pisanje ili učenje (obuku).

HRSKP7

Lav (21.7 – 21.8.)
Preporučuje ti se oprez ako planiraš da se baviš sportom. Nisi u dobroj formi i sklona/sklon si nezgodama, pa bi bilo dobro da se ne izlažeš potencijalno opasnim aktivnostima. Drmaće te nemir i razdražljivost, ali probaj da ne iskaljuješ frustracije na bližnjima. Radije se bavi hobijem.

HRSKP8

Devica (22.8. – 22.9.)
Prijatelj bi mogao da ti priđe sa zanimljivom idejom danas. Rezultat toga je razgovor koji neće doneti neki konkretan zaključak. Ideje koje će da se ukažu u narednim danima mogle bi malo da rasvetle sliku. Istraživanja na temu koje bi mogla/mogao da obaviš pokazaće se važnim, zato se baci na posao.

HRSKP9

Vaga (23.9 – 22.10.)
Singl Vage će privući markantna i uzbudljiva osoba s kojom će moći da ostvare avanturu. Naglašena zavodljivost podstaknuće neke Vage koje su u vezi da se upuste u zabranjeni flert. Pazi da zbog trenutka strasti ne ugroziš odnos sa osobom koja ti puno znači.

HRSKP10

Škorpija (23.10. – 22.11.)
Nemir i frustriranost nekim stvarima koje ne možeš da promeniš odraziće se na ljubavne odnose. Imaćeš osećaj da od bližnjih ne dobijaš podršku, što će dovesti do svađe. Budi oprezna/oprezan ako planiraš da se baviš ekstremnim sportovima, jer bi se mogla/mogao ozlediti.

Pročitajte još  Kakvo divno iznenađenje: Taylor Swift izvela na binu Robbiea Williamsa na svom drugom koncertu u Londonu!

HRSKP11

Strelac (23.11. – 20.12.)
Članovi porodice uveliko će zavisiti od tebe i tvoje pomoći, što će ti stvarati veliki stres. Ipak, zbog naglašenog osećaja odgovornosti nećeš moći da im uskratiš pomoć, pa ni ako zbog toga budeš morala/morao da odgodiš neke svoje planove. Moguć je manji kvar računara, tableta ili telefona.

HRSKP12

Jarac (21.12. – 19.1.)
Jarčevi u vezi će slobodne trenutke najradije provoditi u društvu voljene osobe. Intimni trenuci i sjajna komunikacija pomoći će vašem odnosu da postane još kvalitetniji i čvršći. Singl pripadnici znaka delovaće privlačno, a noćni izlazak će im doneti novo poznanstvo.

HRSKP1

Vodolija (20.1. – 18.2.)
Iskaljivaćeš nervozu na voljenoj osobi ili članovima porodice, iako bi ti više koristilo da im se poveriš i poslušaš njihov savet. Povedi računa da u naletu ljutnje ne kažeš stvari koje bi mogle ozbiljno ugroziti jedan važan odnos. Moguća je prehlada ili upala grla.

HRSKP2

Ribe (19.2. – 20.3.)
Dan će biti ispunjen izlascima i zanimljivim susretima. Druženje s prijateljem koga dugo nisi videla/video proteći će u odličnom raspoloženju pa ćete se dogovoriti da se ubuduće morate češće viđati. Ako za vikend negde putuješ, očekuje te sjajan provod i mnoštvo prilika za zabavu.

Autor: Famoza.net
Foto: Universal Music

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.