Prava drama: Louisu Brianina porodica zabranila pristup porođaju!

One Direction Celebrates 1D Day with Global Fan Event Broadcast from YouTube Space LA

Iako smo prethodnih dana slušali kako je Louis Tomlinson u odličnim odnosima sa Brianom Jungwirth koja mu je rodila sina kao i sa njenim roditeljima, mediji sad prenose da je situacija daleko od idealne.

3078AA8600000578-3412155-image-a-82_1453477538940

The Sun tako prenosi informaciju da je Brianina mama bila toliko besna da Louis ne samo da nije bio prisutan u sobi za porođaj već čak nije bio ni u bolnici! “Brianina mama je urlala na njega u bolnici. Proveo je njen porođaj u svojim kolima jer mu je bio zabranjen pristup”, piše ovaj dnevnik. “Louis je vodio računa o Briani ali njena mama misli da to nije dovoljno. Trenutno se vode pregovori oko toga koliko novca Louis mora da plaća za izdržavanje.”

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram, Sony Music

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Porođaj sve bliži: Louis se zbog bebe seli u Los Anđeles!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Prava drama: Louisu Brianina porodica zabranila pristup porođaju!

  1. Nadam se da njena mama koliko je glupa, oprostite na izrazu ali morala sam. To je njegov sin ! Ima pravo da ga vidi ,koliko znam oni su roditelji, i imaju potpuno pravo nad djetetom. Ne treba mu neko zabranjivati pristup, ima prava podjednaka kao i Briana . Smešno.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.