Tragedija za tragedijom: Demi izgubila još jednog bliskog rođaka!

12362599_472659796270244_2128458116_n

Srećom, fanovi su uvek tu da joj pruže podršku kad joj je najteže!

Kako je Famoza već pisala, osim uspeha s albumom Confident, proteklu godinu u životu Demi Lovato obeležile su i brojne privatne tragedije. Osim smrti dva bliska rođaka i dragog prijatelja, pevačica znana po pesmi “Cool For The Summer” ostala je i bez dva voljena kućna ljubimca. Nažalost, Demi je ponovo zadesio porodični gubitak, budući da je ovih dana preminuo još jedan član njene šire porodice. “Previše smrti. Počivaj u miru, ujače Jeff,” objavila je Lovato na Tviteru.

Naravno, verni Lovatici odmah su počeli da trenduju hešteg #StayStrongDemi, kako bi svom idolu pomogli da pregura još jedan težak period u životu, a poruke podrške koje su joj poslali zaista su emotivne. “Uvek ćemo biti uz tebe, nastavi da se smeješ,” napisala je jedna korisnica Tvitera, dok je druga dodala: “Lovatici će uvek biti tu – i u dobru i u zlu! Uvek uz tebe! ?❤ #StayStrongDemi”.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Čije koncerte u Srbiji i Hrvatskoj biste gledali? Glasajte na našoj anketi!

4 thoughts on “Tragedija za tragedijom: Demi izgubila još jednog bliskog rođaka!

  1. Mnogo mi je žao, znam kako joj je , i ja sam stvarno u prošloj godini imala puno gubitaka, i nekako sam se snašla. Mnogo joj je teško, to se vidi . Nadam se da zna da će biti bolje. #StayStrongDemi. <3

  2. Bas mi ju je zao 🙁 Koliko ju je tragedija zadesilo, umrli su joj i ujak i deda, izbubila dva psa…
    R.I.P. Jeff
    #StayStrongDemi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.