Dopada li vam se nova Martina Stoessel?

12394204_1555605981351544_482257904_n

Nova godina, novi izgled! Martina Stoessel odlučila je da promeni svoj imidž pa je tako skratila svoju kosu i time se pohvalila na svom Instagramu!

Ova promena zapravo i nije pravo iznenađenje – Tini često menja frizuru ali i dužinu kose pa je jasno da ona kao i brojne druge zvezde vrlo često koristi ekstenzije. Nema sumnje da je ni ovaj prirodniji imidž neće držati predugo! Martina se nakon snimanja filma “Tini novi život Violette” odmara u svom Buenos Ajresu i planira nastavak rada na svom prvom solo albumu koji će se izgleda biti gotov pre kraja marta meseca!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Martina Stoessel

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Klupko se odmotava: Tini glumi u naslednici "Violette!"
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

17 thoughts on “Dopada li vam se nova Martina Stoessel?

  1. Tini je preslatka i prelepa,kosa joj ne menja nista.Ako ste pravi fan nikada necete reci da vm se ne svidja nesto kod Tini.Preslatka je sa novom kosom <3

  2. KAKVA JE GOD PREDIVNA JJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE I NE VREDJAJTE ONA JE PREDIVNA A HEJTERI SU RUZNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.