Možete li da pretpostavite koja je Martinina najomiljenija pesma iz “Violette” ikad?

11249724_880230282045401_1820983815_n

Kad bismo pitali V-lovere da nam kažu koja im je omiljena pesma iz serije “Violetta”, većina njih verovatno bi bila na mukama! Sa druge strane, Martina Stoessel nema dilemu!

Kad su je novinar direktno upitali da izdvoji svog favorita, Tini je poručila: “Odaću vam tu tajnu… Moja najomiljenija pesma je iz treće sezone, pevam je na engleskom i zove se ‘Underneath It All’. To je stvarno, stvarno predivna pesma. Prelepa je” ističe ona a i naša redakcija mora priznati da se slaže! Martina naredne godine planira da krene na svoju prvu solo turneju a među pesmama iz “Violette” koje će izvoditi sigurno će biti i ovaj hit!

A koje su to još pesme koja ona jako voli? “Ser Mejor mi je jedna od omiljenih”, priča Tini. “Mislim da ona ima sjajnu poruku jer govori o ljubavi i prijateljstvu. To je pesma iz prve sezone i volim je jer nosi univerzalnu poruku koja se odnosi na svakog. To govori o tome kako su prijateljstvo i ljubav najvažnije stvari u životu i da u to treba verovati.”

Pročitajte još  Šta nije u redu? Mercedes Lambre vodi Kids’ Choice Awards, nema nominacija ni za Martinu ni Tiniste!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

8 thoughts on “Možete li da pretpostavite koja je Martinina najomiljenija pesma iz “Violette” ikad?

  1. I moja omiljena pesma je Underneath it all. 😀
    Ne mogu da verujem da je to jedna od omiljenih Tininih pesama 😀
    Pa bas mi je drago zbog toga ♥
    Ali,svakako sve pesme su prelepe i tesko je odluciti se,ali nekako ova pesma je posebna,po meni.<3

  2. I meni je Underneath it all omiljena pesma. <3
    Omiljena mi je jer tacno govori o njenim osecanjima dok je Roxy. <3 Ima i deo pesme gde kaze da niko ne zna sta se krije iza tih ociju i iza te maske. <3 Omiljena pesma ikada !!! <3 <3 <3

  3. Underneath it all je definitivno najboljaa pesma koku ona peva i ona mi je najomiljnija pored Ser Mejor…..Bila sam presrećna kad sam ih cula na koncertu…pojavila se i suza 🙂 <3

  4. I meni je omiljena Underneath It all! Zato sto u pesmi govori o tome kako je biti maskiran i praviti se da si neko drugi da bi tom nekom bio blizu!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.