Justin uzvraća udarac: Oboren rekord, Biebs duplo slušaniji od 1D!

justin-bieber-2015-nickelodeon-halo-awards3

Belieberi i Directioneri i dalje vode žestoku borbu da bi pokazali kako njihove omiljene zvezde dominiraju a nakon podatka da su 1D novim albumom pobedili u Velikoj Britaniji, sad je otkriveno da je Biebs na svetskom nivou dvostruko slušaniji!

Naime, najpopularniji muzički servis sa slušanje muzike preko interneta, Spotify (koji ne radi u našem regionu), objavio je da je Biebesov novi album preslušan za prvih nedelju dana čak 205 miliona puta što je skoro dvostruko više u odnosu na 1D koji su stigli do brojke od 106 miliona! I Biebs 1D su oborili dosadašnji rekord od 90 miliona slušanja koji je držao Weeknd s albumom “Beauty Behind the Madness”. Biebs će po svemu sudeći pobediti i u Americi jer sva predviđanja govore da se njegov album trenutno nešto bolje prodaje. Mnogi veruju da je Biebs u prednosti jer su njegovi singlovi mnogo bolje prošli na top listama a počinju da ga slušaju i oni koji to do sad nisu činili.

Pročitajte još  Šta se dešava? Drastično uvećane šanse za okupljanje One Directiona već ove godine!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Justin uzvraća udarac: Oboren rekord, Biebs duplo slušaniji od 1D!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.