Lovatic o M&G sa Demi: Ne bacajte pare, nije joj stalo do nas!

12277574_970259436368589_1310269327_n

Lovatic po imenu Josh Helfgott platio je veliki novac kako bi obezbedio upoznavanje sa Demi (Meet & Greet) ali je nakon tog iskustva poručio fandomu da ne čine istu grešku jer se Demi ponašala skandalozno!

Iako slika koju je objavio izgleda sasvim lepo, Josh je u komentaru objasnio da je stvarnost drugačija. “Draga Demi Lovato. Hvala ti što si odvojila vreme da upoznaš mene i moju prijateljicu Carissu u Sijetlu. Hvala ti i što nas nisi pogledala u oči, pitala nas kako se zovemo ili što nisi prozborila dve reči s nama. Hvala ti i što je tvoje obezbeđenje nateralo devojčicu od 15 godina koja je došla da te vidi da se slika u grupi sa njoj nepoznatim ljudima. Hvala ti što si ti nosila jaknu dok je fandomu jakne oduzimao tvoj tim jer su bile mokre”, započinje on.

“Izvini što sam ljut. Ljut sam jer sam mislio da se tako ponašaš jer si u gužvi. Ti si se za 15 minuta slikala sa 200 fanova. Posle sam te video kako si bila presrećna kad si završila s nama jer ti je to bilo poslednje slikanje. Jedva si čekala kraj a nigde nisi žurila. Stajala si tamo, nisi odjurila.” Josh je zatim rekao da su sve druge zvezde bile bolje od nje. “Kelly Clarkson je bila u gužvi ali nas je pitala za imena i stavila je na glavu moj kačket. Bio sam srećan. Britney se slikala sa grupom ali ona je provela 10 minuta s nama, slušala nas je i pričala nam. Taylor Swift ibolje i da ne spominjem jer ti o tome samo možeš da sanjaš. Možda si imala loš dan. Možda si bila umorna. Međutim, kasnije tokom večeri bila si puna snage. Samo želim da budeš zahvalnija prema svojim fanovima.”

Pročitajte još  Glasanje je završeno: "Drag Me Down" je hit godine u našem regionu!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Lovatic o M&G sa Demi: Ne bacajte pare, nije joj stalo do nas!

  1. Upravu je! Mislim, meet and great je dosta skup, a ona ko da su dali 100 dinara se ponaša…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.