Divi joj se: Selena Gomez želi da bude lepa kao Bella Hadid!

Srce želi ono što želi, a srce Selene Gomez je želelo da pokaže malo ljubavi prema Belli Hadid. Naime, pevačica je na TikToku podelila video snimak u kojem je pohvalila manekenku, rekavši da bi želela da bude lepa kao ona!

Selena je objavila viralni audio snimak Belle koja kaže: „Moje ime… moje ime je Bella Hadid“. U snimku, Selena je pomerala usne uz Belline reči, a pored videa je napisala: „Volela bih da sam lepa kao Bella Hadid“. Sel je potom podelila još jedan video u kojem se podsmevala samoj sebi. “Umesto toga, ovo sam ja. Slučajno sam previše laminirala obrve. Moje ime je Selena Gomez.”

Inače, ona i Bella su izazvale spekulacije o svađi još 2017. godine. Naime, Bella je prestala da prati Selenu ubrzo nakon što je pevačica primećena kako se ljubi sa The Weeknd-om, sa kojim se Bella rastala nekoliko meseci ranije. Bella i The Weeknd su, nakon toga, obnovili svoju vezu sredinom 2018. i raskinuli odmah sledeće godine.

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Pročitajte još  Niall Horan definitivno ne želi Selenu Gomez za devojku!
Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.