Camila Cabello i Austin Kevitch raskinuli nakon osam meseci veze!

Camila Cabello nije za uzaludno pevala, “da, to je samo život, dušo.” I izgleda da je život odveo pevačicu i generalnog direktora aplikacije za sastanke Lox Club, Austina Kevitcha, u različitim pravcima kada su u pretplatnici ove aplikacije dobili poruku da je „Austin ponovo samac“.

Camila i Austin su prvi izazvali glasine o vezi u junu nakon što su primećeni kako se zajedno druže u Los Anđelesu. Samo dva meseca kasnije, par je viđen kako šeta ruku pod ruku u Santa Monici, Kalifornija, nakon što su uzeli piće – Camila je čak objavila fotografiju njihovog pića na Instagramu. „Bili su veoma slatki zajedno i izgledali su srećno“, rekao je očevidac za E! News 9. avgusta. “Poljubili su se. Kada su otišli, držali su se za ruke i zajedno prošetali. Imali su lep dan i izgledali su kao da veoma uživaju što su zajedno.”

Čini se da čak imaju zajedničkog prijatelja, Nicholasa Galitzinea. Pored toga što je glumio zajedno sa Camilom u filmu “Cinderella”, glumac se nekoliko puta slikao sa Austinom, a te fotografije su u to vreme kružile društvenim mrežama.

Pročitajte još  Famoza music chart #196 – Glasajte za pet omiljenih pesama!

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.