Da li je već prebolela Shawna? Camila Cabello primećena u šetnji sa Austinom Kevitchem!

Čini se da je Camila Cabello i te kako prebolela bivšeg momka, jer je viđena u šetnji sa čovekom koji upadljivo podseća na Shawna Mendesa. Pevačica je u sredu uveče u Los Anđelesu primećena sa Austinom Kevitchem, izvršnim direktorom aplikacije za sastanke Lox Club, koja je nazvana „Jewish Raya”.

Izgleda da je romansa o kojoj se priča donekle nova, jer ranije nije bilo nikakvih tragova o tome. Međutim, bilo je jasno da ima dosta hemije sudeći po njihovima osmesima. Ono što bi se moglo istaći jeste da su se Camila i Austin možda upoznali preko njenog kolege iz „Cinderelle” Nicholasa Galitzinea. Prema Breitbartu, Austin je čestitao Nicholasu — za kojeg se čini da mu je rođak — kada je dobio ulogu 2018. godine.

Inače, Camila i Shawn započeli su romansu u julu 2019. i često su viđani u svakodnevnim šetnjama tokom pandemije. Međutim, njih dvoje su zvanično objavili da se razilaze u novembru 2021. godine, konstatujući da će ostati prijatelji bez obzira na sve.

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.
Pročitajte još  Camila Cabello o Fifth Harmonyju: Za njih sam mrtva!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.