Sjajan završetak godine: Tini Stoessel se priprema za božićni koncert!

Tini Stoessel zatvara ovu godinu velikim vestima! Naime, pevačica će 23. decembra nastupiti na specijalnom božićnom koncertu u Buenos Ajresu koji će se prenositi uživo na kanalima Star+ i Disney+.

Koncert se zove „Tini Tour 2022: Despedida del ano“, što u prevodu znači „Oproštaj godine“ i okupiće njene mnogobrojne fanove na jednom mestu – posetioce koncerta i Disney+ pretplatnike. Ako gledaoci ne budu u mogućnosti da se uključe, koncert će sigurno biti dostupan za gledanje u budućnosti. Inače, Tini je svakako među umetnicima koji su stekli ogromno međunarodno priznanje – u 2020. godini, nagrađena je Billboardovom „Argentinskom umetnicom godine“.

Takođe, pevačica je ovih dana i te kako uživala nakon pobede Argentine na Svetskom prvenstvu. Par puta je na stadionu bodrila svog dečka, Rodriga De Paula, a nakon velike pobede, podelila je objavu na Instagramu u kojoj je čestitala svom momku, napisavši velikim slovima: „Volim te, tako sam ponosna na tebe i divim ti se mnogo“.

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Pročitajte još  Neprikosnovena: Tini dobila nagradu za najbolji video i YouTube kanal na španskom!
Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.