H&M povukli sve artikle sa likom Justina Biebera nakon što ih je pevač nazvao smećem!

Nakon što je Biebs zamolio obožavaoce da ne kupuju H&M-ove nove artikle na kojima je njegov lik, ova poznata kompanija ih je, iz poštovanja prema pevaču, povukla iz prodaje.

Justin je na svom Instagram Storiu pozvao fanove da ne kupuju stvari za koje je rekao da se prodaju bez njegove dozvole ili odobrenja. Kompanija je saopštila da su poštovane odgovarajuće procedure, ali da su sada povukli crtu. „H&M roba koju su napravili sa mojim likom je smeće i ja to nisam odobrio“, napisao je Justin. Ne kupujte to. Nisam odobrio nijednu kolekciju robe koju su H&M predstavili. Sve bez moje dozvole i odobrenja. Ne bih to kupio da sam na vašem mestu.“

Nadovezujući se na Justinove primedbe, H&M je svakako odranio svoj postupak, ali je na kraju priznao da su svi artikli uklonjeni: „Kao i sa svim drugim licenciranim proizvodima i partnerstvima, H&M je sledio odgovarajuće procedure odobrenja. Ali iz poštovanja prema saradnji i Justinu Biberu, uklonili smo odeću iz naših prodavnica i onlajn.”

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.
Pročitajte još  Famoza music chart #11

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.