“Zahvalna sam što sam živa”: Pogledajte trejler dokumenarnog filma Selene Gomez!

U nedavno objavljenom trejleru dokumentarnog filma “My Mind & Me”, Selena Gomez je podelila detaljan pogled na aspekte svog privatnog života usred višegodišnjih zdravstvenih problema!

„Samo budi ono što jesi Selena“, rekla je pevačica na početku klipa. “Ne brinem o tome šta ko radi. Radi se o tome ko sam ja, o tome gde sam ja. Zahvalna sam što sam živa.” Baš o tome je i akcenat u njenom dokumentarnom filmu, a evo o čemu se radi: “Nakon godina provedenih pod reflektorima, Selena Gomez postiže nezamislivu slavu. Ali baš kada je dostigla novi vrhunac, neočekivani preokret povlači je u tamu. Ovaj jedinstveno sirov i intiman dokumentarac obuhvata njeno šestogodišnje putovanje u novo svetlo“.

A koji je to neočekivani preokret? Naime, pevačica je godinama otvoreno govorila svojim zdravstvenim tegobama, uključujući i dijagnozu lupusa (zbog čega je podvrgnuta transplantaciji bubrega), i borbama sa anksioznošću i depresijom. Naravno, sve je to pomenuto u okviru snažnog dvominutnog trejlera.

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Pročitajte još  Tamo je nekad vodila Justina: Selena i The Weeknd na dejtu!
Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.